Hoofdmenu

Krantenartikelen

Vakbladen

Internet

Netwerksites

Klok

Ulti Clocks content
Home
Mijn naam is Jasper Schoon. Freelance journalist en tekstschrijver voor mijn eigen mediabureau Denderend Media.

In de afgelopen tien jaar heb ik veel professionele schrijfervaring opgedaan en ben specialist geworden in de onderwerpen muziek, media, film, horeca en ondernemerschap. Verder kan ik mij vastbijten in elk willekeurig onderwerp om voor iedere doelgroep een duidelijk verhaal te schrijven.

Mijn kantoor is gevestigd midden in het muzikale centrum van Hilversum bij de kantoren van de Wisseloord Area. Van daaruit onderhoud ik een zeer uitgebreid netwerk op lokaal, regionaal en landelijk gebied.

In mijn huidige opdrachtenportefeuille bevinden zich opdrachtgevers op het gebied van traditionele printmedia, maar ook veel digitale nieuwe media. Daarnaast ben ik inzetbaar voor radio en tv.

Ik heb een duidelijke journalistieke achtergrond en werk vooral voor journalistieke media, maar werk daarnaast ook regelmatig voor vakbladen en business-to-business-uitgaven.

De laatste jaren probeer ik me vaker in te zetten voor commerciële producties, onder andere voor het web. Ik ben ook beschikbaar voor vertalingen Engels - Nederlands.